Olvasnivalók

Egy konzultációban hangzott el az a mondat, hogy "Csak te tudsz segíteni!". Egy olyan ember, aki még az elején jár a segítői útjának, talán boldogan venné tudomásul ezt az állítást, de aki már egy kicsit is gyakorlottabb, tudja, hogy ez nem így van.

Milyen lenne az életed, ha nem az anyagi körülményeid határoznák meg a vágyaidat? Ha nem a realitások mentén teremtenél? Mi lenne akkor, ha a pénz nem számítana, akkor mit csinálnál? Hol élnél, hogyan, milyen körülmények között, kivel? Hogyan telnének a napjaid?

"Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy van egy Gyógyítónője. Szerencsés az aki igen, mert a női gyógyítók olyanok, mint a vízesés tiszta vize, erősek, fényesek, őszinték, átlátszóak.A gyógyítók nem kötnek kompromisszumot, tudnak kegyetlenek lenni, mint az ördög, és imádni valók, mint az angyalok legszebbje, egyedül a jelenlétükkel minden...

 A konzultációknak szabott ára van.Ha úgy érzed, hogy azt nem szeretnéd kipróbálni, de a weboldalon megjelent írások tetszenek neked, hozzátesznek az életedhez, és szeretnéd a munkámat támogatni, lentebb megteheted. 

Ez az oldal Muszka Evelin Theta Healing konzulens, Diplomás Coach ,My Daily Choise-Prémium minőségű CBD olajok forgalmazója, OH kártya instruktor oldala.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el